Party-tenten.net

Partytent kopen

Partytenten Discounter: de partytenten specialist uit Etten-Leur die levert in heel Nederland en België.

Partytenten

Partytenten. Wie kent ze niet? We weten allemaal wel hoe handig ze zijn voor allerlei verschillende soorten gelegenheden. Er zijn alleen wel heel erg veel soorten en maten, dus het kan nogal een uitdaging zijn om een goede tent te vinden. Het is handig om te kijken naar alle mogelijkheden, wanneer je van plan bent om een partytent te gaan kopen. Want het laatste wat je wilt, is dat achteraf blijkt dat je een verkeerde aanschaf hebt gedaan. Houd dus rekening met een aantal factoren. Welke kwaliteit wil je? Voor welk doel ga je de tent gebruiken? Hoeveel mensen moeten erin passen? Op deze website laten we je de verschillende mogelijkheden zien:

• particuliere partytenten
• professionele partytenten
• vouwbare Easy Up partytenten
• bedrukken & reclame
• banners & vlaggen
• pagodetenten kopen
• parasols kopen
• accessoires
• partytenten uitverkoop

Particuliere partytenten

Voor de particulier hebben wij diverse opties om tegen een aantrekkelijke prijs een kwalitatief uitstekende feesttent aan te schaffen, zonder dat dit meteen een grote aanslag op uw budget is.

Professionele partytenten

Voor de professionele markt beschikken we over een uitgekiend aanbod van partytenten, teneinde te kunnen voorzien in de specifieke behoefte van uw evenement of bedrijfsfeest. Informeer naar de mogelijkheden

Vouwbare Easy Up partytenten

Een opvouwbare partytent behoort ook tot de mogelijkheden en kan geleverd worden. Het bespaart u veel tijd en moeite met opbouwen en afbreken. Deze tenten zijn snel gereed en eenvoudig op te bergen.

PVC Premium partytenten

Deze feesttenten welke ook weleens worden ingezet als opslagtenten, worden geleverd met een waterdicht PVC tentzeil en een brandvertragend certificaat! Deze partytenten worden compleet nieuw geleverd inclusief afneembare zijdelen met ramen en 2 oprolbare ingangspanelen (met rits) en met alle bevestigingsmaterialen.

Tenten voor feesten, evenementen, verenigingen en meer!

De PVC tenten zijn uitermate geschikt en worden veelvuldig benut voor en door:
• feesten
• activiteiten
• tuin en campings
• evenementen
• verenigingen

Tent kopen voor opslag en opbergruimte?

De premium kwaliteit van deze tenten zorgen ervoor dat de tenten door zowel particulieren als bedrijven worden aangeschaft als tent voor opslag en opbergingsruimte.

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Bekijk ons aanbod:

Bedrukken & reclame

Wilt u uw partytent bedrukken of gebruiken voor reclame doeleinden? Wij adviseren u graag en realiseren dit voor u op maat. Een partytent is uitstekend geschikt als reclame object. Wij kunnen iedere vorm van maatwerk bedrukking voor u maken.

Online carport (tent) of opslagtent kopen

Koop online uw carport tent of opslagtent bij de Partytenten Discounter. Wij hebben vele tenten op voorraad welke kunnen dienen als carport-, voorraad- of opslagtent. Deze tenten zijn namelijk brandvertragend en waterdicht, ideaal als carport (tent) of opslagtent. Daarnaast zijn de tenten in meerdere maten leverbaar!

Bestel online een carporttent of voorraad- / opslagtent

Al deze tenten zijn gemaakt voor een heel jaar door te laten staan als carport, voorraad- of opslagtent. De tenten worden standaard geleverd met een verankeringsset, afhankelijk van zachte of harde ondergrond. De tentconstructie is geschikt om 23cm sneeuw op te vangen. Deze tenten wordt afgeleverd met rapport dat gemaakt werd door een speciaal ingenieursbureau.

Maak aan de linkerkant uw keuze omtrent de gewenste categorie en/of bekijk onderstaand aanbod om uw nieuwe tent uit te kiezen!

Tent op maat laten maken?

Naast onze standaard maten voor deze carport, opslag- en voorraadtenten kunnen we ook de Wikinger Tenten op maat laten maken. Vraag informatie aan via "Contact"

Pagodetenten kopen

Wie kent ze niet, de prachtige pagode tenten. Een prachtige feesttent met een puntdak, een echte eye-catcher voor uw evenement of feest. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Partytenten uitverkoop

Regelmatig hebben wij diverse partytenten in de uitverkoop, waarbij wij fikse kortingen uitdelen. Neem contact op voor het huidige assortiment.

Partytenten Discounter heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van feesttenten in diverse formaten. We verkopen en verhuren partytenten voor diverse evenementen, maar bijvoorbeeld ook feesttenten voor bruiloften en partijen, bedrijfsfeesten en concerten.

Kijk voor alle aanbiedingen